Veelgestelde vragen

Wie zit er op het kantoor?

Momenteel zitten hier Jeroen Moors van Fluoline bvba en Steven Habex van Zion bvba. Beiden actief min of meer actief in de software- en internetwereld.

Hebben jullie vergaderruimte?

Zeer mooie! Echter niet op kantoor. Er zijn wel een paar zaken op enkele tientallen meters waar gratis WIFI is en waar je in alle rust kan overleggen met klanten. Mucho Gusto is hiervoor een aanrader. Het is ook geen enkel probleem om nu en dan klanten te ontvangen op kantoor, aan je bureau.

Hoeveel verdienen jullie aan je huurders?

Ongeveer 0 euro. De huurprijs is zo opgesteld dat de kosten gedekt zijn. Het is niet de bedoeling hier een ‘business’ van te maken. Er is echter wel geen eind-afrekening. Je weet op voorhand perfect wat je betaalt.

Wanneer is het kantoor open?

24/24 7d/7d. In tegenstelling tot enkele grotere andere gedeelde kantoren waar je enkel mag zijn tussen bepaalde uren. Zelfstandigen werken nu eenmaal niet altijd van 9 tot 17u…

Welk type mensen willen jullie?

Mensen die alleen of met een mini-team (2 personen) werken. We vragen simpelweg dat je de kantoorgenoten respecteert op gebied van geluid (geen callcenter dus). In het verleden hebben we hier ook een scenarioschrijver gehad, dus we willen zeker niet per se in de IT-sfeer blijven. Actief in marketing? Beginnende boekhouder? Wees welkom!

Waarom zou ik niet thuis werken? 

Dat is een vraag die elk voor zich moet beantwoorden. Voor ons is het de kleine kost meer dan waard om privé en werk wat beter te kunnen scheiden. Je krijgt inspiratie door de andere zelfstandigen die hier zitten. Je zit niet de hele dag alleen. Soms gaan we ‘s middags samen lunchen. Afhankelijk van je thuiskantoortje, is het dikwijls ook veel professioneler een ‘echt’ kantoor te hebben.

Kan ik enkele maanden testen? 

De contracten zijn sowieso zo gemaakt dat je altijd kan opzeggen op 2 maanden (einde maand). Dus … ja, dat kan.